Prezentare serviciilor

Cloud Saga

Contabilitate în Cloud

powered by
Saga Cloud Contabilitate Cloud

Evaluarea nevoilor și planificarea migrării

Analizăm detaliat infrastructura existentă și cerințele tehnice, identificând resursele necesare în mediul cloud. Semnăm contractul si planificăm precis, asigurăm o migrare eficientă, optimizând performanța și garantând compatibilitatea cu toate aplicațiile de contabilitate.
Saga Cloud Contabilitate Cloud

Transferarea datelor în cloud

Facem procesul de transfer al datelor fluent și securizat, migrând cu precizie informațiile dvs. în medii de stocare și procesare cloud. Prin tehnologii avansate și strategii de securitate, garantăm o integrare eficientă în spațiul digital, facilitând accesul și gestionarea datelor dvs. în mod flexibil.

Saga Cloud Contabilitate Cloud

Configurarea utilizatorilor

Realizăm o configurație personalizată pentru fiecare utilizator, adaptată nevoilor specifice ale organizației. Prin definirea adecvată a drepturilor și setărilor individuale, asigurăm un mediu de lucru optimizat, promovând securitatea și eficiența în utilizarea sistemelor.

Saga Cloud Contabilitate Cloud

Gata, te poți apucă de treaba!

Cu “Gata, te poți apuca de treabă!”, pornim motorul proiectului cloud. Echipa noastră intră în acțiune și vă este alături în permanentă, implementând cu eficiență planurile convenite pentru a aduce la viață proiectul tău.

Totul este gata în 2-3 ore

Utilizatorii nostri folosesc cu succes Saga Cloud si contabilitate în Cloud:

Serviciile de cloud computing au devenit o soluție vitală pentru companii și organizații, asigurând accesibilitate, scalabilitate și securitate pentru date și aplicații. În sectorul IT, firma noastră a dezvoltat și oferă soluții de cloud pentru programe de contabilitate, cum este Saga.

Suntem angajați să oferim servicii de cloud de încredere și securizate pentru platforma Saga. Echipa noastră de profesioniști este aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să vă gestionați eficient operațiunile de contabilitate în mediul nostru de cloud. Vă mulțumim pentru atenție și suntem disponibili pentru orice întrebări sau colaborare viitoare. Contați pe noi pentru soluții de cloud durabile și eficiente!

O SINGURĂ LICENȚĂ DE SAGA

PENTRU TOȚI COLEGII

CONTABILITATE IN CLOUD

Contabilitate în Cloud sau la distanta
Saga, Ciel-NextUP, WinMentor, Nexus, Revisal, etc.

Intrebarile cele mai frecvente

Dupa semnarea contractului, in maxim 4 de ore, veti fi contactat de catre un consultant IT pentru implementare si configurare.

In urma semnarii contractului, pretul nu se modifica. Acesta poate sa creasca in functie de cerintele dumneavoastra, daca doriti un utilizator in plus sau daca doriti sa alocam mai multe resurse serverului.

Pe server se poate instala orice aplicatie care functioneaza pe sistemul de operare Windows.

Deoarece intreaga noastra infrastructura beneficiaza de redundanta, cel mai probabil nici nu veti simti o potentiala defectiune tehnica,garantam un uptime de 99,9%. In orice caz, suntem pregatiti intotdeauna cu cel putin doua copii de siguranta.

Protectia datelor este foarte importanta pentru noi, asa ca nimeni din exterior nu are acces la datele dumneavoastra.

Oferim cele mai moderne sisteme de siguranta, inclusiv o zona de firewall Fortinet.

Toate drepturile rezervate, bSlash 2024

powered by